Södertälje City ger liv åt stadskärnan – Anordnar Happy Halloween

Bild/Foto: Creative Commons.

Södertälje City ger liv åt stadskärnan med att anordna Happy Halloween tillsammans med Lunagallerian. Från klockan 11:00 till 16:00, lördagen den 30 oktober, intar häxor, spöken och pumpor Södertälje centrum.

Happy Halloween är en årlig återkommande tillställning som uppskattas av människor i alla åldrar. I år slår Södertälje City på stort och anordnar Halloween på två platser.

På entréplan inne i Lunagallerian, där det anordnas fler aktiviteter och på Politikertorget, mellan H&M och Kringlan, anordnas det pyssel och leka.

– Vi vill skapa ett mysigt och trevligt Halloweenfirande på stan. Därför har vi valt att tillsammans med Luna skapa något roligt för barnfamiljer att göra, och allt är givetvis gratis att vara med på“, säger Lena Raattamaa, marknadsansvarig på Södertälje City.

Aljoša LagumdžijaErik Hanzon och Lena Raattamaa. Foto: Södertälje City

Arrangörerna bakom Tivolit – Hyllas för projekt Färg på stan

– Det är kul att kunna samarbeta med olika partners i stan. Det ger oss en större chans att kunna skapa något fint och roligt för besökarna”, säger Ann Müllersdorf-Krogstad, projektledare kommunikation och marknad på Telge Fastigheter

“Besökare kan bland annat gå på spökjakt, prova på pumpakarvning, halloween-pyssel, spännande tävlingar och lyckohjul med fina priser. Det finns godsaker såsom popcorn, sockervadd och spökdrycks-stationer för barnen, skriver Södertälje City i ett pressmeddelande.

Södertälje City – Happy Halloween i Södertälje