Arrangörerna bakom Tivolit – Hyllas för projekt Färg på stan

Aljoša Lagumdžija, Erik Hanzon och Lena Raattamaa. Foto: Södertälje City

1998 startades Södertälje Centrumförening för att möta den ökande konkurrensen inom handeln. 20 år senare, 2018, klev Aljoša Lagumdžija in som den nya centrumchefen och året därpå profilerades Centrumföreningen om till Södertälje City 2019.

Därefter har Södertälje City blomstrat i god takt med flera uppmärksammade projekt. Idag uppskattas Södertälje City av tusentals Södertäljebor och redan nästa vecka, 30 september till 3 oktober, väcker arrangörerna liv i Södertälje med tivoli

Nu tilldelas Södertälje city även ett Hedersomnämnande efter Efter projektet Färg På Stan som hölls i sommar.

Färg På Stan: Foto: Södertälje City

– Det känns otroligt hedrande och glädjande att få det här beskedet. Det är väldigt postvit för staden och att det här ger ännu mer drivkraft för genomför fler projekt för Södertäljes invånare, besökare och näringsidkare, säger centrumchefen Aljoša Lagumdžija till Telgenytt.

Hedersomnämnandet är ett samarbete mellan Sveriges Centrumutvecklare och Svenska Stadskärnor för att ha genomfört något nytänkande, innovativt och kreativt.

SENASTE NYTT: Tivolit gör comeback i Södertälje nästa helg

Foto: Södertälje City