SENASTE NYTT: Tivolit gör comeback i Södertälje nästa helg

Bild/Foto: Södertalje City.

I ett pressmeddelande från Södertälje City meddelade man tidigt idag att Tivolit äntligen intar Södertälje centrum efter 550 dagar av restriktioner.

– Vi har väntat på det här ögonblick nu i över ett och ett halvt år. När nyheten kom satte vi oss snabbt ner med teamet för att spåna på vad som skulle kunna kickstarta evenemangslivet i staden igen, säger Lena Raattamaa, marknadsansvarig på Södertälje City i pressmeddelandet.

Möjligheterna öppnade upp sig när regeringen i början på september meddelade att bland annat deltagartaket för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar avvecklas från och med den 29 september 2021.

Centrumchefen Lagumdzija och Lena Raattamaa marknadsansvarig Södertälje City. Bild/Foto: Södertalje City.

Tivolit gästar Södertälje Centrum i fyra dagar, 30 september till 3 oktober och kommer att finnas på Stora Torget och Stadsparken. På Stora Torget utlovas en god blandning för alla, och i Stadsparken kommer fokus ligga på barnattraktioner, skriver Södertälje City.

– Det passar bra att aktiviteten är utomhus. Det blir lättare att kunna fortsätta hålla trygga avstånd och visa omtanke för varandra, säger Aljosa Lagumdzija, Centrumchef på Södertälje City. 

Regeringen – “Kan leva som vanligt efter 29 september”

Glädjebesked för Södertäljes nattliv “Underbart”