Tom Tits överraskar med ny utställning – “En häftig helhetsupplevelse”

Tillskillnad från tidigare år som Tom Tits park varit öppen kommer den utökas med ytterligare en utställning.

Utöver de aktiviteter som många sedan innan är bekanta med tillkommer en stor, kanske till och med Mastodont, utställning som kommer att vara tillfällig för sommaren.

Den nya utställningen möter nyfikna besökare för första gången och det är inte heller vilken utställning som helst. Utan det är djur som står i centrum och det är inga andra än mammutar, grottbjörnar, hyenor och sabeltandad tiger som gör att titeln för utställningen är mer än bara passande; ”MASTODONT-Giganternas storhetstid”.

– Allt är öppet igen efter pandemin. Experiment inomhus och så hela parken med vatten- och åkexperiment och massa annat kul. Ja, sen får man ju inte missa Mammutarna heller, när de flyttar in i juni, säger Marie Karlsén, marknadschef Tom Tits Experiment i pressmeddelande.

Vidare framgår det att även tre stycken, nästan levandes, mammutar kommer göra entré, vad det kan innebära lämnas osagt.

– Besökaren kommer kunna kliva in i en miljö som byggts upp runt djuren. I anslutning till utställningen kommer vi också erbjuda olika programaktiviteter för stora och små. Det kommer att bli en häftig helhetsupplevelse, säger Marie.

Inför sommaren införs ett Parkkort som innebär fri entré på hela Tom Tits under perioden 30 april – 2 oktober.

Text: Emilia Leray.