Hon lämnar rollen som VD – “Jag tackar för sju magiska år”

Foto: Alex Ataseven / Pressbild Telge.

Hon tog över VD-rollen på Tom Tits Experiments 2015 och hade en en bakgrund som civilingenjör och var generalsekreterare för bransch- och arbetsgivarorganisationen TEKO från 2013.

Elin Lydahl lämnar Tom Tits efter sju år och nu meddelar bolaget att Rekrytering av ny vd påbörjas inom kort.

– Elin har gjort ett utmärkt arbete som vd för Tom Tits. Inte minst är jag imponerad över hur hon har tagit bolaget genom de tuffa pandemiåren. Det är tråkigt för oss att Elin slutar men jag önskar henne all lycka framöver, säger Juan Copovi-Mena, vd Telge AB i ett pressmeddelande.

Förutom VD på Tom Tits har Elin Lydahl även haft uppdrag i Telge Energis styrelse och haft ett stort förtroende från hela ledningen.

– Jag tackar för sju magiska år på Tom Tit, nu har det blivit dags för mig att hitta nya utmaningar. Jag kommer verkligen att sakna Tom Tit och Södertälje men framför allt kommer jag att sakna mina fantastiska kollegor, säger Elin till Telge AB.