Påskafton i centrum med Södertälje City – “Fira påsken med oss”

Snart är det påsk vilket innebär att det härliga påskfirandet drar igång igen. En efterlängtad högtid där barn i synnerhet klär ut sig till påskkärringar och bland annat knackar dörr.

En högtid som centrumföreningen Södertälje City inte låter passera obemärkt förbi.

I år infaller Påskafton den 16 april och tillsammans med flera fastighetsägare har Södertälje City ordnat att Lunagallerian, Kringlan och Telgehuset påskpyntas för en välkomnande känsla.

Stadskärna omvandlas till en påskkänsla där hela familjen erbjuds kostnadsfria aktiviteter. I Lunagalleran och på politikertorget erbjuds påskpyssel, kartbaserad lek, ansiktsmålning, gratis popcorn och sockervadd samt besöks av Actic Sydpoolens maskot Pigge Pingvin för att hälsa alla barn välkomna.

Lena Raattamaa, Event & Marknadsansvarig på Södertälje City.

– Vi vill att platsen ska kännas lekfull och välkomnande – och nu hoppas vi att många barnfamiljer vill komma ner och fira påsken med oss, säger Lena Raattamaa, Event & Marknadsansvarig på Södertälje City.

I Lunagallerian kan den som har vägarna förbi under påskveckans vardagar också lämna en hälsning på Södertäljes största påskägg, ett helvitt ägg som gallerians besökare färglägger och skriver på.

– Det kommer att bli en glad och lekfull stämning i Lunagallerian under Påsk. Både vi och butikerna i Lunagallerian vill vara med och skapa ett härligt firande, framförallt för de yngre i Södertälje, säger Ann Mullersdorf Krogstad, projektledare kommunikation Telge Fastigheter.

Evenemanget börjar klockan 11:00 på Påskafton den 16 april och pågår till 16:00.