Nu öppnar nya restaurangen på Köpmangatan

Aziz Jacob, restaurangchef på Bores Södertälje. Foto: Shamash Oyal.

Sugen på testa något nytt att äta i Södertälje? Passa då på att testa nya tillskottet på Köpmangatan, hamburgerrestaurangen Bores.

Imorgon öppnar Södertäljes nya restaurang vid foten av Orionkullen, i centrala Södertälje, med inriktning på hamburgare och pizza med surdeg.

– Jag ser fram emot att få besök av Södertäljeborna, jag kan garantera att ingen kommer att bli besviken, säger restaurangchefen Aziz Jacob till Telgenytt.

Restaurangen har premiär nu på tisdag den 22 mars och erfarne Aziz Jacob tilldelas rollen som restaurangchef på Bores i Södertälje..

Restaurangen öppnar portarna på tisdag 22 mars. Foto: Shamash Oyal.

Han berättar för Telgenytt hur resan startade när föräldrarna gav sig in i restaurangbranschen 1978, till att han drivit flertalet restauranger, varav den senaste var Limerick i Södertälje.

– Mina föräldrar startade sin första restaurang Bella Roma 1978, så jag är uppväxt i restaurangbranschen. Nu ser vi fram emot att öppna på tisdag med fantastiska burgare och en helt ny pizza.

Bores har idag åtta enheter utspridda i landet, och inom kort blir Södertäljerestaurangen bolagets nionde enhet med Aziz Jacob vid rodret.

Aziz Jacob.