Blev påkörd på parkering – Den skyldige smet från platsen

Vid 13-tiden på onsdagen larmades polisen till en adress i centrala Södertälje efter att en person kört på en A-traktor, mer känd under namnet EPA-traktor, och därefter lämnat platsen utan att utbyta information.

Olyckan skedde efter att en personbil kört på EPA-traktorn som skulle lämna parkeringen, men då valde föraren att snabbt lämna platsen utan att återkoppla.

Enligt lag är en person, som varit med om en trafikolycka, skyldig att ge upplysningar om sig själv eller om händelsen. Denna person valde att avlägsna sig från olycksplatsen, vilken ledde till att polisen upprättade en anmälan om smitning, olovligt avvikande från olycksplats.

Till polisen meddelade personen i EPA-traktorn att det andra fordonet snabbt lämnade platsen att fordonets registreringsnumret inte hann noteras.

Inga person ska ha skadats i samband med händelsen, däremot skadades EPA-traktorn att en bärgningsbil tillkallades.