Sportklubben bekräftar: Dragan Umicevic tillbaka i Södertälje

Skärmdump: Södertäljesk.se.

Nu bekräftar Södertälje sportklubb nyförvärvet som gör comeback efter 10 år. Legenden Dragan Umicevic är tillbaka till Södertäljeklubben efter flera säsonger utomlands.

“Dragan Umicevic återvänder till svensk hockey och gör comeback i Sportklubben. Han har signat på ett kontrakt som sträcker sig till 2024 och vi hoppas kunna se honom i spel redan i mellandagarna!”, skriver Sportklubben på sin hemsida.

Dragan Umicevic är fortfarande i Österrike när Sportklubben når honom på telefon, men klubben hoppas att få se Dragan på isen i Södertälje innan årsskiftet.

– Det känns jättespännande att få komma hem och det är nånting som jag ser fram emot verkligen, säger Dragan Umicevic till Sportklubben.

Dragan återvänder till Södertälje SK efter cirka 10 år utomlands och har signerat ett kontrakt som sträcker sig till 2024, framgår det i ett pressmeddelande.

Att komma tillbaka till SSK och avsluta karriären på hemmaplan, där den en gång började, är något som han länge funderat på.

– Den här chansen dök upp så det var inte så mycket att fundera på. Vi kände att det var rätt läge att flytta hem, det ska bli jättekul, säger han.

Se hela intervjun här.