Ikväll avgörs Jacqlines framtid i Idol

Foto: Stockholm Live/Skärmdump TV4.

Ikväll avgörs det. Vem kommer att stå som vinnare när kvällen är slut? Blir det Göteborgaren Birkir Blær eller Södertäljes egna Jacqline Mossberg Mounkassa?

Det är dags för final i ett av Sveriges och TV4s populäraste program, Idol 2021.

23-åriga Jacqline Mossberg Mounkassa från Järna i Södertälje är redo för final. På läktaren kommer det att finnas flera världsartister på plats för se vem Sverige röstar fram till vinnare. Blir det Birkir från Göteborg eller Jacqline från Järna?

Finalen avgörs inför en, nästintill, fullsatt Avicii Arena som kommer att gästas av bland annat megastjärnan Alan Walker. Alan Walkers album, som släpptes för tre år sedan, har har streamats över 15 miljarder gånger globalt.

Även Benjamin Ingrosso och Molly Sandén gästar Idolfinalen när Södertäljes Jacqline Mossberg Mounkassa tar ton.

Under finalen kommer Jacqline bland annat att sjunga låten Industry baby av Lil Nas X & Jack Harlow, som är det egna låtvalet, och en låt som framförts tidigare, God is A Woman av Ariana Grande. Vinnarlåten kommer blir låten Weightless.