SENASTE NYTT: Här stoppar polisen en lastbil med över 15 personer i

Foto: Läsarbild.

Vid 22-tiden under tisdagskvällen stoppade polisen en mindre lastbil vid Mcdonalds i Moraberg, och vad som kom ut ur bilen var en minst sagt oväntat.

Enligt ögonvittnen var lastbilen fullastad med människor och vid kontrollen klev över 15 personer ut ur lastbilen.

Lastbilen som stoppades och kontrollerades var skriven från utlandet. Foto: Läsarbild.

– Vi försökte räkna personerna, men dom var för många. När polisen stoppade bilen hoppade nästan alla ut och gick mot olika håll, säger en person som befann sig på platsen till Telgenytt.

Enligt uppgifter till Telgenytt valde cirka 10 personer att gå åt ett annat håll, bort från platsen och vidare mot centrala Södertälje. Tre till fyra personer valde att gå in till restaurangen Mcdonalds och tre andra stod kvar på platsen och kontrollerades av polis.

Sällskapet som befann sig i lastbilen i Moraberg påträffades vid Mälarbron cirka 30 minuter senare. Foto: Läsarbild.

– Påväg hem från Moraberg, cirka 30 minuter senare, såg vi sällskapet vid Mälarbron. Dom hade promenerat hela vägen från Moraberg och var på väg in mot stan, säger en personen till Telgenytt.

Polisen har i nuläget väldigt lite information om situationen och befann sig fortfarande på platsen för att samla uppgifter när Telgenytt nådde polisens presstalesperson.

– Vi håller på att kontrollerar en lastbild som enligt uppgift till oss hade ett par personer i flaket, säger polisens presstalesperson Anna Westberg till Telgenytt.

Över 15 personer befann sig i bilen som stoppades i Moraberg sent under tisdagskvällen. Foto: Läsarbild.
Foto: Läsarbild.
Foto: Läsarbild.