Sydpoolen – En lekfull plats under höstlovet

Foto: Eric Germundsson.

Sydpoolen i Södertälje var en av många som drabbades av pandemin. Efter släppta restriktioner börjar badgäster sakta men säker återkomma till badhuset och hit kommer såväl leksugna familjer som motionssimmare.

Att besökarna börjar hitta tillbaka är något som uppskattas av personalen och under höstlovet har personalen på Sydpoolen valt att busa lite extra med badbesökarna. Här har personalen dekorerat om i lokalerna och klätt ut sig för att fira Halloween och ser till att underhålla stora som små.

Kevin Thunholm och Irene Holmstedt. Foto Eric Germundsson.

I receptionen tar Kevin Thunholm och Irene Holmstedt emot badgästerna och ser till att båda barn och vuxna är på gott humör och lovar flera roliga aktiviteter

– Vi anordnar simfest, 200 meter ank-race, rutschkana och tipspromenad samt att besökarna kan prova på livräddning, säger Irene och Kevin på Sydpoolen.