Klart med ny VD för Södertälje Hamn – “Väldigt glad och hedrad”

Måns Forsell blir ny VD för Södertälje hamn. Bild/Foto: Telge.se.

Idag presenterades den nya VDn för Södertälje Hamn – Måns Frostell

Den tidigare chefen för Planering och Projekt på Telge Nät och Telge Återvinning tar över rollen som VD för Södertälje Hamn, men när han kliver i nya rollen är dagsläget inte klart.

– Han har lång erfarenhet av produktion och logistik samt ett tydligt, inkluderande ledarskap som förmedlar entusiasm och framåtanda. Jag och hela Södertälje Hamns styrelse ser fram emot att hälsa Måns välkommen till Södertälje Hamn, säger Martin Ahlman, ordförande i Södertälje Hamn i ett pressmeddelande.

Måns Frostell har varit aktiv inom Telgekoncernen i 12 år och har, enligt styrelsen, kvaliteter som är viktiga för att driva och utveckla Södertälje Hamn.

Med sin långa erfarenhet av ledande positioner och goda ledaregenskaper anses Frostell vara mycket väl lämpad för uppdraget.

– Det här känns verkligen jätteroligt och spännande, säger Måns Frostell. Jag är väldigt glad och hedrad över att få förtroendet att leda Södertälje Hamn. Det är fantastiskt att få stanna kvar i koncernen och ta sig an ett helt nytt uppdrag. Det är det bästa med Telge, skulle jag säga – möjligheternas koncern! Nu ser jag fram emot det viktigaste av allt: att få sätta mig in i Södertälje Hamns verksamhet och träffa alla medarbetare, säger Måns Frostell i pressmeddelandet.