Filmbolag söker Södertäljekillar mellan 7-22 år – “Kom till vår drop-in uttagning”

Ungdomsrollsättare för bland annat Snabba Cash söker killar nu Södertälje killar.

Nu söker ungdomsrollsättare Maggie Widstrand, som bland annat varit delaktig i serierna Snabba Cash, Störst av allt, Vinterviken och Kalifat, killar från Södertälje till en ny dramaserie.

Maggi Widstrand som har ett långt CV som ungdomsrollsättare kommer att befinna sig på plats i Södertälje den 11 november i Lunagallerian. Där välkomnar hon unga killar mellan 7-22 år för att söka till en ny dramaserie som utspelar sig i Stockholm med omnejd.

“Vi ser gärna sökande med olika etniska bakgrunder, merit om du talar arabiska, Assyriska/Syrianska, eller turkiska. Kom till vår drop-in uttagning på torsdag 11 november.”, skriver Maggie Widstrand i ett pressmeddelande.

Maggie var delaktig att rollsätta unga till den populära serien Snabba Cash, som hade premiär på Netflix den 7 april 2021, och är spelades bland annat in i Kista, Skärholmen och Hagalund.

Nästa vecka på torsdag klockan 15:30 kommer en drop-in uttagning att hållas i Södertäljes stadsbibliotek i Lunagallerian fram till klockan 18:30. Ingen föranmälan eller förberedelse behövs, men är under 15 år uppmanar ungdomsrollsättaren att medta ett intyg från vårdnadshavare för att kunna medverka.

  • Lunagalleria
  • Torsdag 11 november
  • Klockan 15:30-18:30