Pershagens Tacos – Succén fortsätter i Luna Gallerian

Olga Janiak, lilla hjälpredan Tania och Logan Bonilla. Foto: Alexander Ataseven.

När pandemin slog till var Logan Bonilla en av alla de tusentals svenskar som blev av med sitt jobb.

Cirka 18 månader senare driver han en av Södertäljes bästa snabbmats-restauranger.

– Jag jobbade på flygbussarna till Arlanda och blev av med jobbet när Corona-pandemin slog till. Det var en jobbig period för mig, säger Logan Bonilla ägaren av Pershagens Taco till Telgenytt.

Logan Bonilla, ägare av restaurangen Pershagens Taco.

Logan Bonilla accepterade inte sin situation som arbetslös och tog chansen att starta en liten food-truck restaurang i Pershagen.

Där och då föddes den populära Pershagens Tacos som var placerad vid livsmedelsbutiken Tempo.

Numera finns Pershagens Tacos i Luna Gallerian där den gör succé. Fantastiskt god mat och trevlig personal. Taco-restaurangen har blivit mycket populär på kort tid.

– Vi har ett annorlunda koncept jämfört med andra. Skillnaden är att vi fokuserar på råvaror av kvalité. Exempelvis använder vi kött av högrev i våra Tacos, berättar Logan Bonilla med inlevelse.

– Den största hemligheten med vår goda mat är att den lagas med mycket kärlek, avslutar Logan Bonilla.

Telgenytt testade den populära taco-rullen med högrev.