Efter rånet i Västergård – Lastbilen innehöll tobaksvaror

Det var förra veckan, den 7 oktober, som polisen ryckte ut efter våldsamt rån i Västergård. Tre gärningsmän hade hotat en lastbilschaufför med pistolliknande föremål, slagit honom och därefter tagit lastbilen och flytt från platsen.

Nu skriver lt att lastbilen ska ha innehållit cigaretter och snus, något som bekräftas av polisen.

– Ja, bland annat tobaksvaror, säger en polis enligt lt.

Det va i samband med en varuleverans i Västergård vid Ica Jätten som tre personer hade hotat till sig en lastbil med ett pistolliknande föremål. En intensiv sökinsats sattes igång med bland annat polishelikopter och flera polispatruller.

Rånarna dumpade därefter bilen i utkanten av Södertälje, på den nya gångvägen mot Almnäs.

I nuläget har polisen inga gripna och vad som stals efter torsdagens händelse är ännu oklart.