Södertälje rugbyklubbs damlag söker lagkamrater – “Kom och prova”

Gillar du att vara en del av ett härligt gäng och förenar styrka, kondition, snabbhet med stora delar teknik? Då ska du kontakta Södertälje rugbyklubbs damlag som söker nya lagkamrater – tidigare erfarenhet krävs inte.

– Just nu försöka vi få in nybörjare till Södertäljes Rugbyklubb som storsatsar på rekrytering av nya damer. Kom och prova rugby med oss, säger Erica Haag, vice lagkapten Södertälje rugbyklubb. Du behöver inte ha några förkunskaper, vi söker alla och lär upp dig på plats, fortsätter Erica.

Södertälje rugbyklubbs damlag startades 2017 och har hittills endast kunna ställa upp med ett lag i 7-manna varje år sedan starten. Men målet är att spela 15-manna vilket man började i år, men tillsammans med Karlstad då laget har för lite damer för att kunna ställa upp med enbart Södertälje-spelare.

– Vi storsatsar på rekrytering av nya damer inför säsongen 2022. Både för att vi vill sprida vetskapen om rugby och för att kunna ställa upp med ett eget lag framöver i både 7-manna och 15-manna. Vi är också jättepositiva till att mer kvinnor i Södertälje ska bli aktiva inom sport/lagsport, säger Erica Haag till Telgenytt.

Anmäl ditt intresse här – SÖDERTÄLJE RUGBYKLUBB

Att ha med sig:

Oömma kläder, vattenflaska, fotbollskor/gympaskor

  • Tid: Tisdag 28/9 – 17:30 -19:00
  • Torsdag 30/9 – 17:30 -19:00
  • Tisdag 5/10 – 17:30 -19:00
  • Torsdag 7/10 – 17:30 -19:00


Plats: Brunnsängs IP Södertälje