Modekedjan får en ny ägare – Personalen: – ”Kör på som vanligt”

Brothers, som ägdes av RNB Retail and Brands AB, avtalade förra veckan om att sälja Brothers till Jotunfjell Partners för 10 miljoner kronor i köpesumma.

– Brothers har det senaste 18 månader genomgått stora förändringar som gjort bolaget redo att öka sin försäljning och lönsamhet, sa Kristian Lustin, RNB Retail and Brands VD i ett pressmeddelande.

Att bolaget säljs påverkar inte de fysiska butikerna. Nyligen flyttade Brothers till nya fräscha lokaler bredvid Johnells i Kringlan Gallerian.

– Det har inte påverka oss alls, vi kör på som vanligt, säger Milad Mohammadi som är en av Brothers främsta säljare. 

Milad Mohammadi, säljare på Brothers i Kringlan gallerian.

– Flytten från Telgehuset till Kringlan har påverkat oss väldigt positivt, vi har mer kunder och mer försäljning, verkligen superkul, säger Milad.

Det är inte den första verksamheten som RNB nu väljer att sälja. I mars tidigare i år sålde bolaget även av barnklädeskedjan Polarn O Pyret till Procuritas för 330 miljoner kronor på kassa- och skuldfri basis i preliminär köpeskilling.

– Det känns nu tryggt att lämna över Brothers till Jotunfjell som har ett genuint fokus på detaljhandel. Jag har fullt förtroende att de kommer att fortsätta utveckla Brothers till en framgångsrik herrmodekedja, säger Kristian Lustin.