Mordet vid Actic Vasa – Polisen är mördaren på spåren

Det har nästan passerat fyra månader sedan en 39-åring flerbarnspappa sköts till döds på öppen gata, mitt på ljusa dagen.

39-åringen kliver ut från gymanläggningen Actic och går in i Willys för att handla. När han väl kliver ut från Willys och ska gå mot sin bil möts han av en maskerad man som börjar jaga och skjuta mot honom.

Den unga mannen faller och blir sedan skjuten på nära håll. Där blir han livlöst liggande på marken. Sjukvårdare tillkallas till platsen men livet på 39-åringen går inte att rädda.

Mordplatsen där 39-åringen sköts till döds.

Nu skriver lt att att polisen gjort ett genombrott i mordutredningen och att deras egna källor menar att ett gripanden kommer att ske inom kort.

– Vi har fått fram några misstänkta för delaktighet i mordet som ska frihetsberövas inom kort. Vi hoppas därmed kunna lösa mordet, säger källan till lt.

Fyra månader har nu snart passerat och gärningsmannen är fortfarande på fri fot. Enligt flera vittnesuppgifter kan gärningsmannen ha uppehållit sig på platsen en stund innan brottet och polisen har vid tidigare skeden gått ut med att flera motivbilder finns.

Mordet i Geneta: “Kaosartad situation”