Kraftig bilbrand i Geneta – “Försökte rädda min bil”

Foto: Shamash Oyal

Vid 22-tiden under söndagen inkom ett larm till räddningstjänsten om en bilbrand i Geneta.

– Jag hörde två explosioner efter varandra, två starka explosioner, säger en som bor i området till Telgenytt.

Räddningstjänsten ryckte ut till Klockarvägen med två brandkår och strax innan 22:30-tiden anslöt även en polisbil för att bistå brandkåren hjälp under släckningsarbetet som pågår just nu.

Foto: Shamash Oyal

Enligt vittnen som Telgenytt pratat med är det en personbil och en lastbil som är helt övertända samt att personbilen tillhör en person som bor i närliggande hotell.

– Jag har bott på hotellet länge och idag har jag inte använt bilen på hela dagen, så den har stått där. Plötsligt hörde jag två enorma smällar när jag låg i mitt sovrum, tittade ut och såg lastbilen brinna. Jag sprang snabbt ut för att försöka rädda min egna bil, men jag hann inte. Elden hade redan spridit sig till min bil, säger ägaren till personbilen.

Video – Här totalförstörs två bilar