Lös hund vid Södertälje Central – Polisen söker ägare

Tidigt på torsdagsmorgonen fick polisen ett samtal om en lös hund vid pendeltågsstationen i Södertälje.

“Polisen har omhändertagit den hund som sprang lös vid pendeltågsstationen i Södertälje. Hunden är en tik och troligtvis av rasen Staffordshire bullterrier, Pitbull eller någon liknade ras. Hundens färg beskrivs som brun/grå med vita inslag vid nosen och en eller flera tassar.”, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Hunden är omhändertagen och nu söker polisens efter ägare som hittills inte gett något resultat.

“Om ingen ägaren hittas under de närmaste 6-8 timmarna kommer hunden föras till hundstallet. För att komma i kontakt med personalen på Södertälje polisstation ringer du 114 14 eller besöker receptionen. Polisstationen i Södertälje finns på Nyköpingsvägen 23, Södertälje.” skriver polisen.