Här passerar Kungen och tyska presidenten Moraberg – “Helt stopp vid E4”

Foto: Läsarbild

Telgenytt skrev tidigare om Kungens besök i Södertälje där han tillsammans med Tyskland president besöker Scania för att bland annat lyfta fram ämnet om hållbara transporter, elektrifiering och artificiell intelligens.

Video Här passerar Kungen och Tysklands president Moraberg.

Vid 11-tiden under onsdagen spärrades motorvägen av vid Moraberg för kungen och den tyska Presidents Scaniabesök.

– Helt stopp vid E4 Moraberg och väldigt många poliser, säger en bilist som Telgenytt varit i kontakt med.

“Polisen i region Stockholms arbete i samband med statsbesöket är att ansvara för eskorter och yttre bevakningar på de platser som besöks. En del poliser kommer bära förstärkningsvapen, för att kunna avbryta hot eller en pågående våldshandling.”, skriver polisen i ett pressmeddelande i samband ned statsbesöket

Södertälje får besök av kungen och Tysklands President