Sebastian gör entre i TV-rutan ikväll – “Mitt livs äventyr”

Sebastian Martinsson är årets ena Bachelor. Foto: Alex Ataseven.

Ikväll börjar årets Bachelor sändas på TV4 Play och på Sjuan som spelades in i Rhodos under åtta veckor i våras. En av deltagarna är Södertäljebon och hunken som syns flitigt på Innovate Crossfit i Weda, Sebastian Martinsson.

Ikväll sänds programmet, hur är känslorna kring det?
– Äntligen! Äntligen ska alla få se detta äventyr, jag är så taggad. Allt jag känner är glädje. Hoppas att så många som möjligt tittar på programmet för det här vill man inte missa.

Vad fick dig att söka till Bachelor på Tv4?
– Det var ju inte jag som sökte utan det var min mamma som skickade in en ansökan. Hon tyckte det var dags att jag hittade kärleken. Sen hörde produktionen av sig, och det var inga tveksamheter från min sida. Jag kände bara nu kör vi, sedan var jag på väg mot mitt livs äventyr.

Sebastian Martinsson ska hitta kärleken i TV. Foto: Alex Ataseven.

Har du någon aning om hur många som sökt till programmet ?
– Har ingen aning om det faktiskt. Förhoppningsvis många!

Hur skulle du beskriva dig själv?
– Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt snäll kille som vill alla väl. Jag håller mina vänner och familj varmt om hjärtat. Det viktigaste för mig är att folk i min omgivning mår bra och även jag själv. Har man det som grund så kan man lyckas med mycket i livet. 

Hur har responsen varit från vänner och bekanta som uppmärksammat att du deltar?
– Jag har bara fått väldigt bra respons från familj och vänner. De är mer taggade än vad jag är, berättar Sebastian Martinsson för Telgenytt.

Hunken från Södertälje. Foto: Alex Ataseven.

Hoppas du hitta den rätta för dig i programmet ? 
– Jag hoppas verkligen det, sen vet man aldrig vad som kan hända. Är det menat så är det. Det är inget man kan styra över.

Avslutningsvis, vem är den rätta för Sebastian Martinsson?
– Oj va svårt! Det går inte att beskriva jag tror att man får en väldigt speciell känsla i kroppen när man ser just den personen. Man går på moln och allt känns bara så rätt. Man blir ett team som lyfter varandra till nya nivåer.

Årets Bachelor sänds på TV4 Play och på Sjuan med start ikväll 19:00.