Moussa Traoré lämnar Assyriska efter 6 månader

Foto: Assyriska/Emanuel Barmasi

Han värvades så tidigt som den 16 mars i år från Vasalunds IF, men 6 månader senare väljer klubben att släppa honom. I måndags skrev han på för Div 2 laget Nyköping BIS efter cirka 6 månader i klubben.

– Detta var helt ärligt ett långskott när annat föll mellan stolarna på grund av dispensregler och att fönstret definitivt stängde den sista augusti. Vad gällde Traoré var pappersarbetet redan klart, säger klubbchefen Patrik Berglin i ett pressmeddelande på Nyköpings egna hemsida.

Enligt pressmeddelandet gick Moussa Traoré utan avtal när transferfönstren stängde i Sverige. Detta gjordes efter tips till Nyköpings BIS från spelare i Moussas egna närhet. Nyköpin BIS agerade snabbt under den sista transferdagen och skrev över mittfältaren från Assyriska FF.