Tim Isak från Södertälje – En av Europas bästa spelare inom E-Sport

Tim “Mann3n” Isak Foto/Bild: HLTV

Tidigare i år skrev Telgenytt om den Södertälje killen Tim ”Mann3n” Isaks framgånger inom E-sporten CS:GO och hur 20-åringen från Södertälje äger den digitala spelplanen. Nu är han tillbaka med nya framgångar i Ukraina.

Läs – Tim Isak, den dolda stjärnan.

Tim Isak från Södertälje. Foto/Bild: HLTV

Den 23e augusti åkte Tim Isak med sina lagkamrater till Kiev i Ukraina för att tävla i ett av Europas största tävlingar, WePlay Academy Leauge.

Turneringen som är i Kiev är finalturnering där de allra bästa lagen i Europa möts för att tävla en prispott på 88.000 dollar.

Foto/Bild: HLTV

I turneringen som avslutades i helgen beskrevs Södertäljekillen, Tim Isak, som en av dom spelare som stack ut i turneringen med fantastiska egenskaper.

“En spelare som stack ut var Tim-Matthews “Mann3n” Isak som fick hela 37 frags. Tim fortsatte att skina och Young Ninjas lyckades vinna efter otroligt spel av Tim Isak.” skrev Fragbite efter den sista matchen som tog laget vidare till final.

Young Ninjas i Ukraina Foto/Bild: HLTV

Den ödmjuka Tim Isak är en av E-sportens mest kända personer i Sverige, känd under namnet “Mann3n“ och har flera titlar i bagaget.

Tim har tillsammans med NiP:s akademilag Young Ninjas vunnit bland annat Atlantic Esportal Invitational och Elisa nordic championship Sweden. Personligen har han uppmärksammats av stort av Esportspegeln och Expressen.

I Ukraina var Tim Isaks Young Ninjas ett av turneringen bästa lag och lyckades ta sig hela vägen till final, men där blev det tyvärr förlust i en otrolig jämn match och hamnade på en andra plats i en av Europas största tävlingar inom E-Sport.

Läs – Tim Isak, den dolda stjärnan.

Tim Isak kom på andra plats i turneringen. Foto/Bild: HLTV