Metin Hawso ställer upp som kandidat i provval till riksdagen

Liberalernas gruppledare i Södertälje, Metin Hawso, kandiderar till riksdagsvalet nästa år. Det offentliggjorde han på den egna Facebooksidan vid 13-tiden på måndagen.

“Att stå upp för frihet, mångfald och tolerans är viktigare än någonsin. Liberalerna behövs i riksdagen för att värna liberalismen. Att ha ett jobb att gå till och egen försörjning är en frihet som måste förvaras.”, skriver han i ett inlägg på Facebook.

Liberalernas gruppledare, Metin Hawso kandiderar till riksdagsvalet.

Metin Hawsho som är gruppledare ledamot i kommunstyrelse, sitter i kommunfullmäktige, utbildningsnämnden, äldreomsorgsnämnd samt Telge AB brinner för utbildning, företagande och integration.

“Det viktiga är att samhället skapar de bästa förutsättningarna för varje individ att uppnå sitt mål oavsett var man kommer ifrån eller var man bor.”, meddelar Metin.

Han vill även se till att människor snabbt lär sig språket, kommer in på arbetsmarknaden, göra det enklare och billigare för företagare att anställa, satsa tidigt på elever för att ge dem möjlighet att studera vidare och inte fastna i utanförskap.

Metin Hawso har tydligt ställt in siktet mot riksdagen och söker nu Liberalas förtroende i omröstningen till riksdagslistan näst år.