Sommar året runt på The Beach i Södertälje hamn

Sommaren lider sakta men säkert mot sitt slut, men på volleybollhallen The Beach i Södertälje hamn är det sommar året runt.

– Vi har öppet året tunt och just nu är anmälan för höstens Beach volleyboll träningar för Barn & Ungdomar öppen, säger Måns Björn som är ansvarig tränare för barn och ungdomar på The Beach.

Måns Björn
The Beach i Östertälje Hamn Foto: TheBeach

Här kan man droppa in och spela beach volleyboll med sand mellan tårna och tillfredsställa behovet av sommar året runt. Det är en härlig och en bred verksamhet som har allt ifrån företagsevent, friluftsdagar och ungdomsverksamheter.

Här på The Beach i Södertälje hamn tränar även Eliten inom volleybollen. Under sommarhalvåret befinner sig spelarna oftast utomhus, men när sommarsäsongen börjar ta slut så är det hit spelaran åker för att spela.

Här har verksamheten totalt 8 banor. Foto: The Beach

Samtidigt som som utomhussäsongen lider mot sitt slut har SM i Beach volleyboll just avgjorts i Tylösand utanför Halmstad.

– Nu börjar planeringen för inomhussäsongen ta form och anmälan för höstens träningsgrupper öppnades precis och vi ser ett stort intresse för att spela beach volleyboll i år. Vår målsättning är att alla som vill ska få möjlighet att spela beach volleyboll, speciellt barn och ungdomar säger Måns Björn till Telgenytt.

– Trots pandemin har vi kunnat hålla igång men vi ser såklart fram emot att få återgå till normala rutiner och kunna fortsätta utveckla vår barn och ungdomsverksamhet, säger Måns.

The Beach Södertälje

Loungen. Foto: TheBeach
Receptionen. Foto: TheBeach
Omklädningsrummen. Foto: TheBeach