Assyriska förstärker laget – Värvar italienaren Alessandro Zavan

Assyriska värvar 22-åringen Alessandra Zavan, född och uppvuxen i samma stad som storklubben Udinese har sitt fotfäste, Udine. Värvningen av 22-åringen Alessandro ska stärka Assyriskas försvar i kampen om att säkra kontrakten ännu ett år.

– Assyriska verkar vara otrolig dynamisk klubb som påminner mycket om hemlandet. Många som brinner för laget och vill göra sitt bästa, säger Alessandro hemsida.

Alessandro har spelat i Cesena, Fiorentina, Perugia och Crotone, men åkt mindre skador tidigare vilket resulterade i att det inte blev som planerat.

– Mina ambitioner är att göra mig en framtid inom fotbollen. Jag vill leva på att spela fotboll, säger Alessandro på hemsidan.

Med en kraftig fysik och sinne för spel är Alessandro planerad som mittback för Södertäljelaget och med sin starka närkampsspel blir han en tuff back för motståndarna att möta.

Assyriska har haft en tuff säsong fram till nu, men väntar ljusare tider. 22-åringen Alessandro Zavan är redo för sin nya roll i Assyriska och kampen om att säkra kontraktet.

– Just nu är Assyriska FF prioritet nummer ett.