Bildextra: Enhörna IF startar höstsäsongen med en förlust.

Idag spelade Enhörna IF sin första match för höstsäsongen borta mot Västerhaninge IF och det skulle inte bli någon skillnad mot hur vårsäsongen slutade. I den 35:e minut drog Västerhaninges målvakt på sig en målchansutvisning och läget såg ljust ut för bortalaget som nu spelade med en man mer.

Ljuset skulle dock släckas tidigt i den andra halvleken då Västerhaninge tilldömdes en straff och förvaltade den på bästa möjliga sätt. Värre skulle det även bli för Enhörna IF i den 71:a matchminuten då mittbacken Tobias Gündüz drog på sig sin andra varning för dagen.

Kvitterat i röda kort men dock kom aldrig en kvittering på resultattavlan. Enhörna skapade ett tryck i slutskedet men matchen slutade med 1-0 till Västerhaninge IF.

Redan på lördag den 7:e Juli möts lagen igen på Friluftsgården i Enhörna.

Bilder från dagens match.