Artisten Miguel Olivares spelar på hemmaplan – Gästar Flamingo ikväll

Miguel Olivares från Södertälje

24-årige artisten Miguel Olivares från Södertälje gästar Flamingo ikväll.

Han har alltid älskat att sjunga men aldrig tagit tag i det på allvar. Inte förens för ett år sedan då han var med om enincident som ändrade allt.

– Jag har alltid sjungit men aldrig riktigt gjort något med sjungandet överhuvudtaget. Det var efter en incident som skedde för över ett år sedan som jag vände mig till musiken helt och hållet, berättar Miguel för Telgenytt.

I ensamhet i sin stuga, hemma hos föräldrarna, blev musiken hans bäste vän.
Som den talang han är valde han att hålla gitarren tätt mot kroppen och envisades med att lära sig spela gitarr fullt ut.

Miguel Olivares

– Jag hade många människor runt omkring mig som inte trodde på mig och som försökte sänka mitt självförtroende. Det resulterade i att jag isolerade mig och höll mig för mig själv, säger han.

Den incidenten för ett år sedan förändrade livet på Miguel Olivares som hittade sitt kall i livet.

– Min pappa fick en stroke och blev svårt sjuk och det var väldigt tungt för mig. Hans uppmaning till mig var att göra det jag vill göra och följa mitt hjärta. Det var precis det jag gjorde, berättar Miguel.

Det var startskottet till ett nytt kapitel för den unge artisten – faderns uppmaning.

Han började skriva egen musik och satte sin egen prägel i varje ord som resulterat i att han hittills spelat in två Covers och släpper sin nya singel nu på söndag, 25 juli.

– Det ska bli så kul att få släppa min singel på söndag och även göra min debutspelning på Famingo.
Flamingo har en familjär stämning med mycket energi och en ultimat vibe, framför allt för min egna del som känner till stället sen lång tid tillbaka. Jag ser verkligen fram emot det här, avslutar Miguel Olivares.

Miguel Olivares spelar på Flamingos innergård på lördag.

– Känns otroligt kul att kunna stötta lokala musiker och talanger. Vi ser verkligen fram emot hans spelning på vår mysiga innergård ikväll, säger Francisco Delgado från Flamingo.

Francisco Delgado från Flamingo.

En tanke om “Artisten Miguel Olivares spelar på hemmaplan – Gästar Flamingo ikväll

  1. Pingback: Miguel Olivares från Södertälje fick juryn i Idol att applådera – “Helt otroligt” – Telgenytt

Comments are closed.