JUST NU: City Vandrarhem i Södertälje akutstänger “Tömmer så fort som möjligt”

City Vandrarhem på Kaplansgatan, vid S:ta Ragnhilds kyrkan, slussar i nuläget ut alla boende. Vandrarhemmet som har cirka 10 rum har vidtagit akuta åtgärder och tömmer hotellet – idag.

Enligt källor till Telgenytt meddelades alla boende att flytta ut innan 17:00 fredag eftermiddag. Varför alla boende tvingas att flytta ut och när gästerna får återvända är enligt källan oklart.

När Telgenytt når City Vandrarhem bekräftas uppgifterna om att City Vandrarhem akutstänger och att gäster måste flytta ut.

Boende utanför vandrarhemmet med sina tillbehör.

– Vi har inte angett någon exakt tid, men vi försöker tömma hotellet så fort som möjligt. Vi har i nuläget tekniska problem med brandsystemet. Vi måste åtgärda problemet och säkerställa våra gästers säkerhet innan vi kan öppna igen, säger Mohammad som är ansvarig på platsen.

City Vandrarhem på Kaplansgatan.

– Vandrarhemmet har varit tydlig med att informera boende att man kan komma att stänga akut, det informerades redan för över en vecka sedan berättar en anställd på plats.

Men när City Vandrarhem på Kaplansgatan öppnar igen är i nuläget oklart.

– Alla gäster har informerats och hänvisas att hitta nya boenden tills vidare. Vi just nu på att åtgärdar problemen för att kunna öppna igen, det blir nog efter sommaren, avslutar Mohammad.