Lasse vann 721 117 kronor. Träffade 13 rätt på Europatipset – Igen

Det är måndag kväll och företagaren Lars-Göran Jonsson sitter ensam i sommarstugan ute i Enhörna. Här sitter han och följer Europatipset där han har 12 rätt hittills och med en match kvar väntar han med en enorm spänning.

I den 75 minuten tar Elfsborg ledningen över Göteborg och följande kvart blir en nervkittlande upplevelse för Lasse. Men Elfsborg behåller ledningen, vinner matchen och gör Lasse 721 117 kronor rikare.

– Jag tror att jag väckte mina grannar med mitt segervrål. Det var en riktigt härlig känsla, säger en glad Lars-Göran Jonsson till Telgenytt.

Det här var inte första gången Lasse träffar 13 rätt. Europatipset är något som Lars-Göran spelat sedan 1990-talet och folk i hans närhet vet vilken fanatiker han är när det kommer till statistik. Lasse är alltid väl påläst och har en förkärlek till siffror och med sin skicklighet har han träffat 13 rätt flera gånger. Första gången det hände var 1998 med legenden Björn Borg och två andra vänner.

– Vi brukade spelade ihop på den tiden, men Björn valde att inte inkassera sin vinst den gången utan gav bort det till oss andra.

Är det något speciellt som du kommer göra med prispengarna ?

– Nej inget speciellt. Däremot var jag ute och tog ett glas med frugan idag och passade på att bjuda en runda till vänner och bekanta som var på plats, avslutar Lars-Göran Jonsson.

Europatipset som avslutades i måndags.

En tanke om “Lasse vann 721 117 kronor. Träffade 13 rätt på Europatipset – Igen

  1. Pingback: Nu slår han till igen – Vinner nästa 1 miljon på en månad – Telgenytt

Comments are closed.