Tillslag mot lägenhet i Nykvarn – 24 åring åtals för narkotikabrott

Det var den 31 mars i år som polisen fattade misstankar mot 4 unga som misstänktes röka hasch utanför en lägenhet i Nykvarn.

Polisen valde att stoppa bilen de satt i och även göra en husrannsakan. När bilen stoppades fann polisen kniv och narkotika på en av personerna och vid husrannsakan i bostaden i Nykvarn fann polisen bland annat kokain och hasch.

I lägenhet fann polisen starka bevis på att narkotikan var till försäljning och inte för eget bruk. Här hade sällskapet bland annat narkotika förpackat i påsar redo för att säljas, anteckningar för hur expansionen av verksamheten ska gå till, digitalvåg, vakuummaskin och en telefon där ett massmeddelande hade skickats ut för att erbjuda sina tjänster.

I lägenhet fann polisen även flera bitar kokain, cannabis och en sovande man.

Polisen har väckt åtal mot en av de gripna, en 24-årig man som bor i lägenheten. De övriga fyra, 18, 19 samt två 20-åringar släppet skriver, lt.