Räddningstjänsten larmades till Hovsjö – Två gånger på kort tid

Vid halv ett under torsdagsnatten larmades räddningstjänsten till Gröndalsvägen i Hovsjö med anledning av ett brinnande fordon.

Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden efter en halvtimme och kunde därefter återvända till stationen. Men på vägen till stationen fick räddningstjänsten ännu ett larm om ett brinnande fordon i Hovsjö, men denna gång i Kvarstavägen.

När räddningstjänsten kom fram till Kvarstavägen, kunde räddningstjänsten konstatera att det var tre bilar som stod i lågor. Branden ska också ha spridit sig till en garageliknande byggnad som kunde räddas enligt räddningstjänsten.

De tre utsatta bilarna kunde inte räddas, två av bilarna blev totalt förstörda av närliggande bilen.

– Anmälan om grov skadegörelse genom brand och anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad, enligt uppgifter till LT.