EXKLUSIV INTERVJU: Uno Svenningsson gästar Glashyttan “- Jag ser verkligen fram emot det här”

Legenden Uno Svenningsson som gjort låtarna ”Under ytan” och ”Vågorna” gästar Södertälje i tre dagar.

Mer än 35 år senare säljer Uno Svenningsson slutsålt dit han åker och det är inga undantag den här gången heller. Nästa vecka, 17:e,18:e och 19:e juni, gästar han Södertälje och Glashyttan i tre dagar för att spela inför en förväntansfull publik.

Telgenytt tog kontakt med Uno Svenningsson för att berätta hur välkommen han är och hur mycket vi uppskattar att en av Sveriges främsta artister väljer att besöka vår stad i tre dagar.

– Det är så otroligt skönt att äntligen få komma ut att spela och att folk vill komma ut och höra, det känns ännu, berättar Uno när vi når honom.

Det är en glad Uno på telefon under tisdagskvällen som bekräftar tredagars spelningen på Glashyttan. Vi är minst lika glada att en av landets största artister, tar sin tid för att prata i telefon med just oss på Telgenytt.

Du ska besöka Södertälje i tre dagar och har sålt ut alla platser, helt fantastiskt. Hur känns det för dig Uno?

– Jag spelade några spelningar förra året, men det här blir min första spelning för i år, ska bli otroligt kul. Sedan har jag hört jättegott om Glashyttan och att det ska vara jättevackert där ute, så jag ser verkligen fram emot det.

Har du spelat i Södertälje tidigare eller är det här första gången?

– Jag tror att sista gången jag spelade i Södertälje var jag spelade med Sommarsverige gängen, Tommy Nilsson och Patrik Isaksson. Jag tror att det var 2016, men det var ett par år sedan.

Är det något du vill hälsa till alla som köpt biljett?

– Jag längtar efter att få möta publiken igen. Sen är jag så otroligt glad över att få komma ut och spela och att det är så himla mycket folk som kommer komma. Jag släpper även en ny singel den 18e juni, så jag ser verkligen fram emot det här, berättar Uno till Telgenytt.

– Det ska bli kul det här, nu ser vi fram emot en sommar som är lite mer normal i alla fall, avslutar Uno Svenningsson.

2021-06-11

2 tankar om “EXKLUSIV INTERVJU: Uno Svenningsson gästar Glashyttan “- Jag ser verkligen fram emot det här”

  1. Pingback: Personalen på Glashyttan redo “Det största som har hänt” – TelgeNytt

  2. Pingback: Stjärnan Patrik Isaksson besöker Södertälje – Ikväll – Telgenytt

Comments are closed.