Idag hålls begravningen för mördade 39-åringen.

Flerbarnspappan som mördades vid Vasa handelsplats i måndags förra veckan, begravs idag vid Tveta begravningsplats. Både Södertälje kommun och polisen meddelar att det förväntas närvara många människor på begravningsceremonin i Tveta idag.

– Många människor förväntas komma till Tveta, och företrädare för S:t Jacobs kyrka har stått i nära dialog med mig och polisen under planeringen. Vi vill att det ska bli en fin minnesstund och tycker att det är bra att man är utomhus och utanför stadskärnan, säger Anna Flink till LT som är säkerhetschef på Södertälje kommun.

Från och med i tisdags, den första juni, är det tillåtet samlas maximalt 100 personer om man håller avstånd enligt nya restriktionerna

– Vi tycker att ansvariga har en väldigt bra planering, kring avstånd, antal och trafiksituationen. De har jobbat stenhårt och ska ha en stor eloge. Vi kommer att ha en anpassad närvaro. Det finns ingen konkret hotbild, säger Jonas Packalén till LT på Södertäljepolisen.