BILDER/SENASTE NYTT: 2-åring föll från balkong i Södertälje

Larmet till polisen kom 17:40, enligt uppgifter till Telgenytt ska ett barn ha ramlat från en balkong i Södertälje. Barnet har förts till sjukhus med ambulanshelikopter.

Polisen kommer att stanna kvar på platsen för dörrknackning och förhör, säger Åsa Wallentin, presstalesperson.

Hur långt föll barnet?

-Ett par våningar, säger Åsa Wallentin, presstalesperson

När Telgenytt anlände till Blombacka påträffades ett flertal polisbilar samt en teknikerbil. Det var även folk på plats. Ett litet område är avspärrat under en balkong.

Vi har pratat med två vittnen som har sett hela händelsen.

När Telgenytt´s reporter anlände till platsen kunde en av poliserna som var på plats och hävdar att rubriceringen är grovt vållande till kroppsskade.

Vittne 1:

Enligt vittnet såg vittnet pappan sitta på balkongen och barnet ska ha varit lutande mot balkongen. Barnet hade något i munnen och på så sätt ska barnet ha ramlat. Därefter ska Pappan ha gått ner efter 5 minuter.

Pappan gick ner efter 5 minuter och därefter gick upp, utan barnet. Efter en kvart gick pappan ner igen och då kom ett par ungdomar och ett bråk ska ha urartats.

– Jag är jätte chockad över pappans agerande, säger vittnet till Telgenytt.

Vittne 2:

Ett annat vittne från andra gården berättar att han hörde skrik och gick ut, när vittnet anlände till platsen såg den hur pappan va chockerad.

När ambulansen kom såg vittnet 5-6 killar som slog pappan på grund av att pappa inte gjorde något åt dottern.

Skadeläget är fortsatt oklart.