Ett hav av lyktor lyser upp minnesplatsen

Som Telgenytt tidigare rapporterat idag, avled en 39-årig efter att ha skjutis i halsen av en okänd gärningsman. Ambulanspersonalen försökte att rädda livet på den unge mannen, men livet gick inte att rädda och polisen fick meddela anhöriga om dödsfallet. Det har passerat 12 timmar sedan dådet skedde och den misstänkte är fortfarande på fri fot.

När Telgenytt återigen återvänder till platsen när mörkret lagt sig, lyser platsen upp av ett hav av lyktor där mordet skedde.

Under dagen har ett 100 tals människor vallfärdat till platsen för att hedra den 39 åringen som är en välkänd och omtyckt flerbarnspappa som arbetat som krögare i Stockholm och Södertälje.

Telgenytt är inte ensamma när vi återvänder till platsen denna kväll. Det är många på platsen och här är det tyst och harmonisk, sorgligt och ofattbart. Många som är ledsna, flera som gråter och ingen verkar riktigt förstår att det hemska verkligen har hänt.

Tända ljus och blommor på minnesplatsen utanför Actic Vasa

Telgenytt uppmärksammas av folksamlingen och en av vännerna tar några steg fram och berättar med en skärrad röst; – Han var en de snällaste personerna jag träffat och den mest genuina människa jag kände”

Telgenytt sänder sina kondoleanser till den bortgångnes familj och vänner!