Populära Brandalsunds naturreservat struktureras.

Brandalsunds naturreservat är en väldigt omtyckt plats som besöks flitigt under sommarhalvåret. Hit kommer besökare från närområdet för att njuta en fin sommardag med ett härligt söderläge, lång sandstrand omgiven av en vacker natur.

Men det har under flera års tid varit lite ostrukturerat när det kommer till parkeringen. Men från och med måndagen den 24 maj så har Södertälje kommun beslutat att parkeringsövervaka platsen för att få struktur i området.

Det är gratis att stå på reservatets två parkeringar, men du måste stå på anvisade platser som är markerade med vita linjer på brädor, annars får du böter. Södertälje kommunen ansvarar inte för parkering i allén utanför naturreservatet. Där får besökare följa befintlig skyltning, informerar kommunen.